CAIRO PIZZERIA GRILLROOM MUSSELKANAAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1059 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cairo Pizzeria Grillroom Musselkanaal. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 19:53 18:35 hr zou het komen. Om 20:00hr nog niets bezorgd. Restaurant gebeld na een uur te laat en ze zeiden dat het druk was. Geef dat dan tijdig door zou ik zeggen. Laatste keer dat we bij hun besteld hebben.
17 jun 2024 om 2:31 Niet alles bezorgd en na een telefoontje is het na bezorgd. Wat echt jammer is om dat we niet allemaal samen konden eten.
16 jun 2024 om 21:05 Hadden besteld. Bezorg tijd zou 45 min zijn. Na 1 en half uur maar gebeld waar het bleef zou het met bezorger mee zijn. 20 min later werd het bezorgt en was gloeiend heet. En aan kwaliteit te merken was het snel snel gebakken. Nadat we geneld hadden.
12 jun 2024 om 19:29 Eten was super en bezorger was erg vriendelijk
9 jun 2024 om 18:45 Eten was heerlijk en netjes binnen de tijd. In Ter Apel
8 jun 2024 om 18:43 snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk
2 jun 2024 om 13:08 Super snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Eten was nog goed warm (tegen heet aan) ruime porties
31 mei 2024 om 19:34 De lamskoteletjes waren niet lekker mals Ze waren taai de rest vas wel lekker
26 mei 2024 om 21:45 Het eten was koud, en de spareribs waren verbrand. Erg jammer aangezien we 3 uur! Op ons eten hebben moeten wachten.
26 mei 2024 om 21:33 Nadat ik langer dan 2 uur moest wachten kwam het uiteindelijk aan ook nog 2x moeten bellen en laten we zien wat er vanavond gebeurt na de review die ik las word geen fijne avond op de wc
26 mei 2024 om 21:27 De eerste keer besteld en de laatste keer. We hebben 2,5 uur gewacht op ons eten.
26 mei 2024 om 21:09 Meer dan twee uur gewacht op mijn bestelling